Καλώς ορίσατε στην έρευνα για τις ευρωπαϊκές συνθήκες εργασίας.

Επιλεγήκατε για να λάβετε μέρος σ’ αυτήν τη σημαντική κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες εργασίας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

Οι απαντήσεις σας, μαζί με αυτές περίπου 50.000 άλλων εργαζομένων στην Ευρώπη, θα παράσχουν μια τεκμηριωμένη βάση για την καλυτέρευση των πολιτικών που αφορούν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και της ποιότητας της απασχόλησης για όλους τους εργαζομένους στη χώρα σας και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Για να ολοκληρώσετε αυτήν την έρευνα, κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο και εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσης που αναφέρονται στην πρόσκλησή σας.Δυσκολεύεστε να συνδεθείτε; – Επισκεφτείτε την ενότητα Συχνές Ερωτήσεις εδώ ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας κάνοντας κλικ στην Υποστήριξη στο κάτω μέρος αυτής της οθόνης. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε.

Οι απαντήσεις σας θα αντιμετωπιστούν με εχεμύθεια, θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και θα συνδυαστούν με τις απαντήσεις άλλων, οπότε η ταυτότητά σας δεν θα προσδιοριστεί. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη δήλωση μας περί προστασίας των δεδομένων εδώ, και στην πολιτική μας για τα cookies εδώ.