Velkommen til undersøgelsen om arbejdsvilkår i Europa

Du er blevet udvalgt til at deltage i undersøgelsen om arbejdsvilkår i Europa, som er vigtig for at afdække en række aktuelle samfundsforhold.

KLIK HER FOR AT GÅ TIL LOGIN OG BESVARE UNDERSØGELSEN

Sammen med ca. 50.000 andre arbejdstagere i Europa kommer din besvarelse til at danne grundlag for at forbedre den politiske indsats på områder såsom arbejdsforhold og kvalitet i beskæftigelse for alle arbejdstagere i dit eget land og i hele Europa.

For at besvare undersøgelsen skal du klikke på linket herover og indtaste de adgangsoplysninger, du har modtaget i invitationen.Har du problemer med at logge ind? – læs mere i ofte stillede spørgsmål her, eller kontakt os direkte ved at klikke på Support nederst på skærmen. Vi er klar til at hjælpe med at svare på dine spørgsmål.

Din besvarelse bliver behandlet fortroligt og udelukkende til forskningsformål sammen med de øvrige besvarelser, og det vil ikke være muligt at identificere dig i undersøgelsens resultater. Få mere information i vores meddelelse vedrørende databeskyttelse her, og vores cookiepolitik her.