Li donem la benvinguda a l'enquesta europea sobre les condicions de treball.

Vostè es troba entre les persones seleccionades per participar en aquesta important enquesta social sobre les condicions de treball a tot Europa.

FACI CLIC AQUÍ PER INICIAR LA SESSIÓ I COMPLETAR L’ENQUESTA

Les seves respostes, juntament amb les d’unes altres 50.000 persones treballadores d'Europa, proporcionaran la base empírica per perfeccionar les polítiques destinades a millorar les condicions de treball i la qualitat de l'ocupació per a tots els treballadors del seu país i de tot Europa.

Per completar l’enquesta, cal que faci clic a l’enllaç de més amunt i introdueixi les dades d'inici de sessió facilitades a la invitació.Té problemes per iniciar la sessió? Pot consultar l'apartat de preguntes freqüents aquí o posar-se en contacte amb nosaltres directament fent clic a Assistència, a la part inferior d'aquesta pantalla. Estarem encantats de respondre qualsevol pregunta que tingui.

Les seves respostes es tractaran de manera confidencial, només es faran servir amb finalitats de recerca i es combinaran amb les respostes d'altres persones, de manera que ningú no podrà identificar les persones entrevistades. Per obtenir més informació, consulti el nostre avís de protecció de dades aquí i la nostra política de galetes aquí.