Добредојдовте на страницата на Анкетата за работните услови во Европа.

Избрани сте да учествувате во оваа важна општествена анкета за работните услови во Европа.

КЛИКНИ ОВДЕ ЗА ДА СЕ НАЈАВИШ И ДА ЈА ПОПОЛНИШ АНКЕТАТА

Заедно со одговорите на околу 50.000 други работници во Европа, вашите одговори ќе станат дел од доказната евиденција за подобрување на работните услови и квалитетот на вработувањата за сите работници во вашата земја и низ цела Европа.

За да ја пополните анкетата кликнете на врската погоре и внесете ги податоците за најава што ги добивте во поканата.Не можете да се најавите? - прочитајте ги ЧПП овде или кликнете на следнава врска што се наоѓа на дното на екранот за да ни се обратите директно Поддршка. Со задоволство ќе ги одговориме сите ваши прашања.

Со вашите одговори ќе се постапува доверливо, ќе се користат само за целите на истражувањето и ќе се измешаат со одговорите на други луѓе поради што никој нема да може да ве идентификува. За повеќе информации, погледнете го нашето известување за заштита на податоците овде, и нашата политика за колачиња овде.