Mirë se vini në Anketën për Kushtet Evropiane të Punës.

Ju jeni përzgjedhur për të marrë pjesë në këtë anketë të rëndësishme sociale për kushtet e punës në të gjithë Evropën.

KLIKONI KËTU PËR TË HYRË DHE PËR TË PLOTËSUAR ANKETËN

Së bashku me rreth 50,000 të punësuar të tjerë në Evropë, përgjigjet tuaja do të ofrojnë bazën e provave në përmirësimin e politikave të dedikuara për përmirësimin e kushteve të punës dhe cilësisë së punësimit për të gjithë të punësuarit në vendin tuaj dhe në të gjithë Evropën.

Për të plotësuar anketën, ju lutemi klikoni në linkun e mësipërm dhe shkruani të dhënat për identifikim që ju janë dhënë në ftesën tuaj.Keni probleme me identifikimin? – ju lutemi vizitoni pjesën Pyetjet më shpesh të parashtruara këtu ose na kontaktoni drejtpërdrejt duke klikuar tek Support në fund të këtij ekrani. Me kënaqësi i përgjigjemi çfarëdo pyetjeje që keni.

Përgjigjet tuaja do të trajtohen në mënyrë konfidenciale, do të përdoren vetëm për qëllime kërkimore dhe do të ndërthuren me përgjigjet e njerëzve të tjerë, kështu që ju nuk do të identifikoheni. Për më shumë informacion, shihni njoftimin tonë mbi mbrojtjen e të dhënave këtu, dhe politikën tonë mbi cookies këtu.